Agenție de marketing specializată pe lead generation.

   0720 542 941   [email protected]

BlogFacebook AdsStudii de cazTikTok AdsEarly Black Friday: venituri de 300,000 lei

Early Black Friday: venituri de 300,000 lei

În parteneriat cu o clinică renumită din domeniul medicinei estetice, am gestionat o campanie de Early Black Friday care s-a dovedit a fi extrem de eficientă.

Clinica cu care colaborăm se remarcă prin profesionalismul și tehnologiile sale, ceea ce a avut un impact major asupra succesului inițiativei Pixer Agency.

Strategie

Strategia Pixer a fost concepută pentru a maximiza participarea clienților la campania de Early Black Friday, accentuând senzația de exclusivitate și beneficiile de a acționa rapid.

Pentru a atrage un număr semnificativ de clienți, am adoptat o abordare diferită, focalizându-ne pe crearea unei oferte pentru cei care se înscriu în lista de Early Black Friday. Am comunicat această ofertă ca fiind o oportunitate unică de a beneficia de reduceri și oferte speciale înainte de restul publicului. 

Acest aspect a stimulat dorința clienților de a fi printre primii care au acces la aceste avantaje, generând astfel un sentiment puternic de urgență și iluzia de ”nevoi”.

Prin intermediul e-mailurilor personalizate și a SMS-urilor, am reușit să transmitem în mod eficient clienților această promoție, reușind să captăm atenția lor și să îi convingem să se înscrie în lista de Early Black Friday. Am menținut un ton direct și clar în comunicare, evidențiind beneficiile de a acționa rapid și de a profita de această ofertă exclusivă.

De asemenea, am implementat o strategie de marketing integrată, care a inclus utilizarea platformelor de social media și a reclamelor plătite pentru a promova campania și pentru a atrage un număr cât mai mare de clienți interesați. Prin intermediul acestor canale de comunicare, am reușit să amplificăm mesajul nostru și să atingem un public mai larg, crescând astfel participarea la campanie și generând lead-uri.

În plus, am investit în dezvoltarea unui landing page special dedicat campaniei de Early Black Friday, care a servit drept punct central de colectare a lead-urilor și de comunicare a ofertei. Acest landing page a fost conceput cu scopul de a furniza informații clare și concise despre avantajele oferite și pentru a încuraja clienții să se înscrie în lista noastră.

Prin urmare, strategia a fost eficientă în stimularea participării clienților și în generarea unui interes semnificativ pentru campanie, ajutând în mod direct creșterea veniturilor.

În ceea ce privește strategia, am adoptat următorul plan de acțiune:

  • La miezul nopții, în momentul lansării campaniei de Early Black Friday, toți clienții potențiali au primit un email personalizat cu un link unic către pagina noastră, unde puteau vedea reducerile.
  • În prima zi a campaniei, clienții au fost contactați prin două mesaje SMS, trimise la orele 09:00 și 17:00, pentru a le reaminti de ofertele disponibile și pentru a-i încuraja să profite de acestea.
  • În cea de-a doua zi a campaniei, clienții au mai primit un mesaj SMS și un email, continuând astfel să fie informați cu privire la ofertele noastre exclusive.

Implementare

Implementarea strategiei noastre de Early Black Friday a fost realizată cu precizie, punând accent pe automatizare și comunicare personalizată pentru maximizarea participării clienților și generarea de leads.

Pentru a gestiona eficient contactul cu clienții și pentru a-i programa pentru serviciile propuse, am automatizat întregul proces, eliminând orice efort suplimentar. Astfel, ne-am putut concentra în mod exclusiv pe interacțiunea directă cu clienții și pe oferirea de informații suplimentare sau programări, acolo unde a fost necesar.

De asemenea, am dezvoltat landing pages specializate pentru colectarea datelor de contact ale clienților și pentru prezentarea ofertei de Early Black Friday. Acest lucru ne-a permis să colectăm lead-uri și să le oferim clienților noștri o experiență fluidă și intuitivă pe parcursul întregii campanii.

Pe tot parcursul campaniei, am monitorizat și optimizat constant procesul de funnel, utilizând automatizări de email și SMS pentru a îmbunătăți rata de răspuns și de conversie. Prin intermediul acestor eforturi, am reușit să generăm un număr semnificativ de lead-uri.

Această strategie orientată către rezultate ne-a permis să obținem un succes remarcabil, generând venituri substanțiale și umplând la capacitate maximă disponibilitatea întregului lanț de clinici din țară.

Rentabilitate

  • Noiembrie 2023: 825 leads
  • Sumă cheltuită pe Meta și TikTok în noiembrie 2023: 20,000 lei

Acestea au fost rezultatele implementării strategiei noastre:

  • Am generat venituri totale de peste 300,000 lei din proceduri estetice, într-un interval de timp relativ scurt. Această sumă reprezintă impactul pozitiv al campaniei noastre Early Black Friday în creșterea cifrei de afaceri și atragerea unui flux constant de clienți interesați de serviciile promovate.
  • Utilizând datele colectate pe parcursul campaniei, am putut crea audiențe personalizate și să le direcționăm eficient pe toate canalele de comunicare. Prin intermediul platformelor precum Meta și TikTok, am reușit să ajungem la un public vast și diversificat, consolidându-ne notorietatea.

Concluzie

În concluzie, campania noastră de Early Black Friday a avut un succes semnificativ, generând peste 300,000 lei în venituri din proceduri estetice într-o perioadă de timp relativ scurtă. Cheltuielile noastre au fost de aproximativ 20,000 lei pentru promovarea pe platformele Meta și TikTok, iar rezultatele au fost impresionante, cu 825 de lead-uri colectate.

Aceste cifre arată clar eficiența și rentabilitatea strategiei noastre.

Made with love by Pixer.

Agenție de marketing specializată în generarea de noi clienți.

Despre Pixer